Calirom în Top 50 companii la concursul BVB

Postat pe Joi, 6 Aprilie 2017

calirom top 50 companii bursa bvb 2017Bursa de valori București (BVB) a organizat pentru prima dată anul acesta proiectul Made in Romania, o competiție la care au participat nu mai puțin de 166 de companii românești. BVB este o piață de capital românească care are misiunea să sprijine companiile care vor să atragă investiții din piața de capital din țară, oferindu-le oportunități de finanțare. Conform BVB, „Made in Romania” este un proiect-concurs care dorește să susțină antreprenoriatul autohton.

Compania noastră a fost selectată printre primele 50 de companii românești, dintre cele 166 intrate inițial în competiție. Juriul a fost format din 12 experți români si străini, iar criteriile de selecție au fost:

  • Potențialul de creștere
  • Cele mai fascinante strategii de business
  • Realizări semnificative

Președintele BVB, Lucian Anghel, a descris competiția de anul acesta spunând următoarele: „Competiția a fost acerbă și ne-a fost greu să alegem doar 50 de companii din cele 166 înscrise. Suntem mândri să vedem că multe alte companii românești s-au înscris în acest proiect al Bursei de Valori București. Este cel mai bun semn pentru noi ca BVB și piața românească de capital sunt branduri cu care merită să te asociezi.”

Cu toate că se află la prima ediție, proiectul „Made in România” reprezintă un moment istoric pentru piața de capital din România, conform CEO-ului BVB Ludwik Sobolewski. Lista cu cei 15 finaliști ai competiției a fost publicată marți, 4 aprilie într-un comunicat de presă al BVB.

Chiar dacă nu am fost selectați în top 15, faptul că ne-am clasat în primele de 50 companii din „liga antreprenorilor români” alături de giganți precum BlueAir, Cris-Tim, Ivatherm, Transavia, Temad etc, pentru noi este un succes extraordinar. Pentru mai multe informații despre concursul BVB, despre noi sau soluțiile noastre hoteliere, nu ezitați să ne contactați!

Vă lăsăm cu câteva imagini de la gala de premiere BVB, la care a luat parte și echipa Calirom, reprezentată de Călin Istrate, CEO Calirom și Lorand Pavai, CTO & Head of Regional Development:

calirom bvb 2017 top 15 companii

calin istrate lorand pavai calirom gala bvb 2017 made in romania

calirom top 50 companii romanesti bvb

calirom gala bvb 2017 top 50

calirom romania bvb top 50 companii romanesti
 

Sursa foto: Facebook