Clienții Calirom, printre câștigătorii Top Hotel Awards 2017

Postat pe Joi, 1 Iunie 2017

calirom top hotel awards 2017 blogSăptămâna trecută a avut loc cea de-a șaptea ediție a galei TopHotelAwards 2017 organizată de TopHotel Tourism & Leisure Investment Conference. TopHotelAwards este cel mai important evenimente de acest fel din România, unde, an de an sunt premiați cei mai buni furnizori de servicii din domeniul ospitalității și turismului.

Anul acesta am participat și noi la gala de premiere din 25-26 mai de la JW Marriott București, alături de 13 dintre clienții noștri, nominalizați la mai multe categorii.

Vorbim despre: Epoque Hotel, București, Hotel Metropolis din Bistrița, Pleiada Boutique Hotel & Spa, Iași, Sky Blue Hotel & Spa, Ploiești, Mera Resort, Venus, Hotel Privo, Târgu-Mureș, Hotel Transilvania, Alba Iulia, Kronwell, Brașov, Casa Vlăsia, Hotel Armatti, Brașov, New Hotel Egreta, Teleferic Grand Hotel, Poiana Brașov și DoubleTree Hilton Cavaler din Sighișoara.

Clienții Calirom premiați la Top Hotel Awards 2017

Dintre clienții noștri menționați mai sus, 6 au reușit să ocupe 4 locuri unu, 2 locuri doi și un loc trei la mai multe categorii, și anume:

Hotelul anului – categoria 5 stele, neafiliat unui lanț hotelier internațional

  • Locul 1: Hotel Epoque, București
  • Locul 3: Sky Blue Hotel & Spa, Pauleștii Noi, Ploiești

Cea mai bună investiție a anului (renovare / imbunatatire a unui hotel)

  • Locul 1: Mera Resort, Venus

Hotelul anului – categoria 4 stele, neafiliat unui lanț hotelier internațional

  • Locul 1: Kronwell Brașov
  • Locul 2: Hotel PRIVO, Târgu Mureș

Hotelul anului – categoria 4 stele pentru turism de agrement

  • Locul 1: Teleferic Grand Hotel, Poiana Brașov

Locația anului pentru conferinte și întâlniri de afaceri

  • Locul 2: Kronwell Conference Center

Impresiile noastre de la gala Top Hotel Awards de anul acesta

După cum spuneam mai sus, anul acesta am participat și noi la gala de premiere Top Hotel Awards 2017, alături de alți furnizori de soluții hoteliere, colegi de-ai noștri de breaslă. În primul rând dorim să felicităm organizatorii celui mai mare eveniment hotelier din România, pentru felul în care s-a desfășurat întreg evenimentul. Începând de la momentele și seminariile susținute de speakeri și influencers din domeniul ospitalității și până la gala propriu-zisă de premiere.

Au fost două zile în care am reușit să ne adunăm foarte mulți din domeniul hotelier și horeca, să schimbăm idei, networking dar și să ne cunoaștem mai bine unii cu alții. Am fost surprinși în mod plăcut să vedem cât de mulți hotelieri sunt interesați de soluțiile Calirom, de la sisteme de room access inteligente, la soluții în cloud, dar și de inovații pentru comunicarea hotel-oaspete.

Putem spune că am plecat foarte optimiști de la cea de-a șaptea gală Top Hotel Awards dar și bucuroși pentru clienții noștri care au reușit niște performanțe impresionante încă o dată și anul acesta. Le urăm succes pe mai departe tuturor iar în încheierea acestui blog, vă lăsăm cu câteva imagini de la eveniment.

top hotel awards 2017 romania calirom

calirom blog top hotel awards 2017

calirom blog solutii hoteliere inteligente

calirom hospitality solutions top hotel awards 2017

top hotel awards 2017 kronwell brasov winner

mera resort winner top hotel awards 2017

top hotel awards 2017 romania gala marriot bucharest

Sursa foto: Facebook – TopHotel Conference