Cum combatem plictiseala oaspeților în hotel?

Postat pe Vineri, 26 Mai 2017

How to Fight Boredom for Hotel Guests - Calirom Hotel Tech SolutionsCei ce călătoresc foarte des în interes de serviciu pot să confirme faptul că acest tip de călătorii pot fi destul de plictisitoare. Iar asta indiferent de numărul de stele, de calitatea serviciilor sau de personalul foarte bun.

Așadar, un hotel care dorește să reducă această „pandemie” a secolului nostru, adică plictiseala oaspeților în hotel, are nevoie de acel ceva extra care să țină oaspetele antrenat pe parcursul șederii sale.

Oapeții din categoria international business s-au declarat cel mai plictisiți atunci când stau la un hotel. Asta deoarece ei călătoresc în interes de serviciu și nu au plănuit lucruri interesante de făcut sau de vizitat, spre deosebire de cei care călătoresc de plăcere sau sunt în vacanță. Mai mult, fiind adesea străini, sunt puțin satisfăcuți de grila de programe TV, care sunt în preponderență în limba țării în care se află.

Deci ce este de făcut pentru a reduce gradul de plictiseală al oaspeților în hotel, în special al celor business? Ei bine, acesta a fost unul dintre aspectele pe care le-am luat în considerare atunci când am conceput InfoStream. Dacă nu ați aflat încă ce este InfoStream, vă invităm să descoperiți chiar acum.

InfoStream = Soluția pentru plictiseala din hotel

După cum îi spune și numele, InfoStream se traduce printr-un streamming the informație, între hotelier/stafful hotelului și oaspete. Dar despre ce informație este vorba? Ei bine, despre tot ce se petrece în hotel pe parcursul șederii sale. Promoții, evenimente inedite, știri sau orice altceva i-ar stârni interesul oaspetelui dumneavoastră.

Dar ce este InfoStream mai exact?

InfoStream este o platformă de comunicare și interacțiune în timp real dintre oaspete și dumneavoastră, cu o aplicație pentru mobil. Astfel oaspetele hotelului dumneavoastră o poate folosi foarte ușor de pe telefonul mobil sau tabletă.

Cu ajutorul InfoStream puteți să țineți oaspetele updatat cu tot ce se petrece în hotel, de la evenimente interesante la reduceri la diverse facilități din hotel, oferte sau chiar servicii adiacente pe care le oferiți. Asta pentru ca oaspetele să afle cât mai repede care sunt lucrurile interesante pe care le poate face în hotel, pe perioada șederii sale și să profite de ele.

Gata cu oaspeții plictisiți în hotel

Suntem siguri că aveți mereu evenimente inedite, seri speciale pe care le organizați cu mare drag, pentru oaspeții dumneavoastră. Dar cum reușiți să-i informați pe aceștia în timpul cel mai scurt pentru a se și bucura de ele?

Ei bine, cu InfoStream acest lucru se face rapid, elegant și mobil! Plictiseala oaspeților din hotel este consecința faptului că oaspetele nu este informat la timp și nu află despre lucrurile frumoase pe care le organizați special pentru el sau ea. Cu InfoStream această chestiune este de domeniul trecutului! Mai mult, nu doar că reducem plictisul, dar creștem satisfacția oaspetelui legat de hotel și ne asigurăm că acesta revine la noi și data viitoare.

Pentru mai multe informații despre InfoStream, vă rugăm să ne contactați!