De ce hotelul tău are nevoie de o aplicație mobilă

Postat pe Miercuri, 26 Aprilie 2017

aplicatie mobile hotel calirom info streamAplicațiile mobile pentru hotel reprezintă fără doar și poate viitorul în managementul hotelier și în experiența hotelieră.

Ne referim la managementul unui hotel în ansamblu, începând de la operațiuni interne și culminând cu crearea unei experiențe excelente oaspetelui. Care este, până la urmă, scopul oricărui manager de hotel.

O aplicație mobilă pentru hotel poate face diferența între o experiență hotelieră bună și una perfectă. Dar haideți să vedem împreună la ce anume ne referim când spunem aplicații mobile pentru hoteluri și ce înseamnă ele.

Bun venit în era aplicațiilor mobile pentru hoteluri

Aplicațiile mobile pentru domeniul hotelier reprezintă un trend care este într-o continuă creștere. Oaspeții văd aplicațiile mobile de tip concierge, plăți mobile sau ghid turistic mobil personalizat drept viitorul experienței hoteliere. Statisticile arată că:

  • 93% dintre oaspeți sunt consumatori de tehnologie mobilă, 85% folosesc tehnologii mobile când călătoresc în țări străine
  • Mai mult de 50% din rezervările hoteliere din ziua de azi sunt făcute online, 20% utilizând un device mobil (telefon, tabletă)
  • Mai mult de 90% dintre oaspeți dețin un smartphone și aproape jumătate au 2 device-uri mobile cu ei atunci când călătoresc

Aplicațiile mobile au devenit o necesitate pentru hotelieri

Este clar faptul că am intrat deja în era mobilă. Și mai evident este faptul că o aplicație mobilă pentru hotel nu mai este un simplu moft sau o fiță, ci o necesitate. Marile lanțuri hoteliere din lume precum Hilton, AccorHotels sau Marriott, folosesc deja aplicații mobile dedicate, pentru a crea o experiență cât se poate de plăcută pentru oaspeți.

O aplicație mobilă se pretează însă pentru orice tip de hotel, indiferent de mărime sau categorie, deoarece scopul ei final este unul și același: creșterea veniturilor hotelului prin crearea unei experiențe deosebite pentru oaspete.

Pentru a face față competiției crescute de pe piață, aplicațiile mobile pentru hoteluri au devenit deja un must-have. Ca un răspuns la această nevoie, am creat Senso Info Stream, aplicația mobilă care vă permite să comunicați repede și în timp real cu oaspetele dumneavoastră.

InfoStream, aplicația mobilă pentru nevoile tale și ale oaspetelui tău

Aplicația InfoStream îi permite clientului să folosească o multitudine de facilități și opțiuni, direct de pe telefonul mobil. Ideea din spatele InfoStream a fost de a ajuta oaspetele să-și creeze o experiență hotelieră pe gustul său, prin interacțiune în timp real. Cu ajutorul aplicației mobile Info Stream, oaspetele poate să:

  • Fie la curent cu toate ofertele și evenimentele care au loc în hotel
  • Facă comenzi în cameră direct de pe telefonul mobil sau tabletă
  • Folosească sistemul de room-service mobil
  • Opteze pentru check-out rapid la plecare
  • Facă rezervări la toate facilitățile din hotel folosind telefonul mobil

Ce înseamnă aplicația Info Stream pentru hotelul dumneavoastră

Aplicația mobilă Info Stream reprezintă, în primul rând, un mare pas în viitor. Asta atât din punct de vedere inovației tehnolgice cât și prin prisma acoperirii nevoii de comunicare cu oaspetele, de control al operațiunilor interne și, nu în ultimul rând, de creare a unui hotel mai competitiv.

Pentru hotelul dumneavoastră, Info Stream înseamnă a fi cu în pas înaintea celorlalți.

Asta deoarece aplicația noastră se dorește a fi un instrument util pentru a satisfacere nevoia de comunicare hotel-oaspete. Acest lucru se traduce printr-un management hotelier mai bun, care se reflectă automat în felul în care hotelul dumneavoastră este perceput pe piață. Într-un final aceste avantaje vor avea drept efect  creșterea veniturilor hotelului, care este și scopul final al aplicației InfoStream.

Pentru a afla mai multe detalii despre cum funcționează InfoStream și cum o puteți folosi în hotelul dumneavoastră, nu ezitați să ne contactați.