Impresii de la TravelAcademy 2017 Pravets, Bulgaria

Postat pe Joi, 13 Aprilie 2017

La finele lunii trecute am participat la a patra ediție a conferinței anuale pe teme hoteliere și turism organizată de TravelAcademy în Pravets, Bulgaria. Pentru noi a fost prima participare la acest eveniment și dorim să împărtășim cu voi experiența noastră. Dar mai întâi de toate câteva cuvinte despre TravelAcademy.

Ce este Travel Academy

Travel Academy este o conferință de anvergură pe teme de turism și ospitalitate, la care participă nume importante din industrie, atât operatori din sistemul privat, cât și reprezentanți ai instituțiilor statului. Prima ediție a conferinței Travel Academy a avut loc în 2013, ca urmare a eforturilor adunate a specialiștilor în marketing pentru turism și membri ABTTA (Association of Bulgarian Tour operators and Travel Agents), Radomir Rusev co-founder Travel Academy, Anton Penev și Dimo Zhelev.  

Scopul conferinței/expoziție Travel Academy este de a aduce împreună furnizori din industria turismului atât de pe piața locală din Bulgaria, cât și din afară. Asta deoarece ea are ca scop final sprijinirea industriei turismului, prin crearea unui mediu competitiv, modern și inovator pentru agențiile de turism și hotelieri. La conferință sunt prezentate inovații din marketing, management și vânzări din industria turismului și cea hotelieră. În plus, conferința este o oportunitate perfectă pentru schimb de idei, păreri și interacțiune între specialiști din domeniul ospitalier.

Astăzi, conferința Travel Academy a ajuns să fie recunoscută drept evenimentul anului din industria ospitalieră și a turismului din Bulgaria.

Experiența Calirom la Travel Academy 2017

Pentru noi, participarea la Travel Academy în Bulgaria a fost o premieră, însă ea a avut un scop precis de promovare a brandului nostru. După cum ne-am obișnuit deja, am participat la conferință alături de partenerii noștri pe piața din Bulgaria, Novatel. venimentul a avut loc între 30 și 31 martie și s-a ținut într-o locație superbă, și anume în incinta RIU Pravets Resort, la 30 de km distanță de capitala Sofia.

Ceea ce am remarcat a fost că în rândul participanților la Travel Academy 2017, cei mai mulți au fost reprezentanți ai departamentelor de marketing (agenții de turism, hotelieri) decât decision makers. Participanții s-au prezentat într-un număr destul de mare, undeva la 300, asta deoarece este o conferință importantă, recunoscută la nivel național în Bulgaria.

Ne bucură faptul că sistemul Caliom prin soluțiile Senso a prezentat interes în rândul celor prezenți la conferință/târg. Suntem încrezători că participarea Calirom la Travel Academy 2017 a avut efectul scontat și a fost încă un pas spre atingerea obiectivelor noastre pe termen lung. Vorbim despre creșterea brand awareness Calirom, prin promovarea companiei și a soluțiilor noastre marca Senso dincolo de granițele țării. Aici câteva poze de la Travel Academy 2017:

calirom blog

blog calirom

calirom blog
 

După cum spuneam, participarea noastră la Travel Academy 2017 este o premieră pentru noi, care marchează noi începuturi pentru companie.

Însăși perioada în care ne aflăm este întru totul despre înnoire, renaștere și noi începuturi, atât pe plan material cât și la nivel subtil, al gândurilor, emoțiilor și energiilor pe care le emitem în univers. Ne aflăm în săptămâna luminată dinaintea Paștelui, un moment cu totul special pentru noi toți, care invită la introspecție și conștientizare de sine. Pe această cale, noi vă dorim ca gândurile cele bune și luminate să vă însoțească mereu, să aveți parte de multă sănătate și liniște sufletească, iar sărbătorile frumoase pascale să le petreceți în tihnă și gratitudine alături de oamenii dragi vouă.

Calirom vă urează „Paște fericit!”