Am început primăvara lui 2018 în forță

Postat pe Miercuri, 28 Martie 2018

Iarna care tocmai a trecut ne-a oferit răgazul să privim lucrurile în perspectivă și să lucrăm la obiectivele noastre pe termen lung, cu pași mici dar siguri. Așa că, putem spune că după o iarnă de introspecție, analiză și planificare am intrat în primăvară cu forțe proaspete, cu mult entuziasm și energie pozitivă, cât să ne ajungă pentru un an întreg. Drept consecință, evenimentele fericite s-au ținut lanț pentru noi.

Dar haideți să începem cu începutul.

În primul rând, am fost invitați la conferința națională pentru furnizori horeca organizat de CAHM la Ploiești. CAHM Europa este unul dintre cei mai mari producători de produse cosmetice și accesorii pentru hoteluri din estul Europei. Echipa de la Ploiești ne-a surprins plăcut prin atitudinea lor de a face lucrurile la potențial maxim și de a aduce ceva de valoare pe piață, valori care se aliniază cu cele ale Calirom.

CAHM ploiesti 2018 conferinta horeca calirom blog
sursa foto: CAHM's Facebook Page

Conferința a avut loc în ultimul weekend din februarie și pe această cale am putut să ne prezentăm soluțiile smart celorlalți furnizori în vederea unor colaborări avantajoase pentru ambele părți. Trebuie să recunoaștem, ne-am simțit foarte bine la Ploiești alături de oameni  faini din domeniul ospitalității, am legat noi prietenii și credem noi, noi parteneriate trainice. Iar pentru asta dorim să le mulțumim încă o dată celor de la CAHM Ploiești pentru inițiativă și, bineînțeles, pentru invitație.

Al doilea eveniment important din ultima perioadă, a fost invitația pe care am primit-o din partea TVR Cluj de a fi prezenți în cadrul emisiunii live „Transilvania la zi” din data de 7 martie. Emisiunea a avut ca temă “Smart City”, astfel că am avut ocazia să abordăm câteva perspective interesante legate de tehnologiile smart și care este viitorul acestora. Dacă sunteți interesați de subiect, puteți viziona întreaga emisiune accesând acest link.

Mai apoi, un lucru despre care probabil ați aflat deja dacă urmăriți pagina noastră de Facebook, este calificarea, al doilea an consecutiv, în top 50 companii românești în cadrul proiectului “Made in Romania” organizat de  Bursa de Valori București.

Scopul acestui proiect de anvergură națională, care ia amploare din ce în ce mai mare de la un an la altul, este de a identifica și promova companiile românești top care au adus inovații în domeniile lor. Dintre cele 50 de companii care au mai rămas în competiție, doar 15 vor fi premiate la gala de premiere BVB, care va avea loc în data de 23 aprilie.

Votul online este deschis până la data de 3 aprilie iar dacă doriți să ne susțineți, o puteți face accesând acest link.

Veștile bune pentru noi nu se încheie aici, dar mai multe despre asta vă vom spune într-o postare viitoare.

Este de la sine înțeles că suntem foarte fericiți de cum am început anul 2018, de realizările noastre de până acum și de ce va urma. Sperăm că și voi ați avut parte de un început de an excelent cu multe proiecte noi și realizări pe măsură!

Pe data viitoare!

Călin Istrate

Fondator și Director General Calirom