Am lansat aplicația InfoStream pentru iOS

Postat pe Miercuri, 12 Iulie 2017

Am lansat aplicatia InfoStream pentru iOSDupă cum spuneam într-un articol anterior, oaspeții din era digitală mobilă sunt avizi consumatori de tehnologii mobile și implicit de internet. Studiile arată că din ce în ce mai mulți oaspeți fac rezervări și check-in online folosind telefonul mobil sau tableta. Acest lucru ne sugerează faptul că hotelierii trebuie să adapteze și metodele de interacțiune și comunicare cu oaspetele la tehnologia mobilă.

Pentru asta, noi am dezvoltat platforma interactivă de comunicare oaspete-hotel pe care am denumit-o InfoStream. Cu InfoStream clientul poate să facă atât check-inul cât și check-outul online fără probleme și mult mai rapid, dar și să folosească serviciul de room service mobil. Platforma InfoStream by Calirom îi permite și să facă rezervări la restaurant sau la alte facilități din hotel direct de pe telefonul mobil. Mai mult, toate informațiile de care oaspetele are nevoie le poate accesa în contul său InfoStream.

Pașii pentru utilizarea InfoStream sunt simpli. La check-in oaspetele primește un cod unic de acces în aplicație. Următorul pas este ca acesta să descarce aplicația InfoStream pe telefonul mobil, să-și creeze un cont. Pentru accesarea contului trebuie doar să introducă codul primit la recepție. Gata!

Vestea bună este că, dacă până acum aplicația InfoStream era doar disponibilă pentru Android, acum este disponibilă și în App Store pentru telefoanele care utilizează iOS. Altfel spus, nu există niciun fel de impediment din punct de vedere tehnic pentru a utiliza aplicația InfoStream.

Pentru oaspeții dumneavoastră InfoStream prezintă doar avantaje, de la satisfacerea nevoii de informare până la accesul rapid la servicii de calitate pentru o experiență hotelieră nouă și unică. Pentru dumneavoastră, InfoStream este atât o uneltă de marketing prin sistemul integrat de notificări în timp real, cât și de comunicare rapidă cu clienții. Mai mult, InfoStream este concepută special pentru a vă ajuta să satisfaceți nevoile clienților, chiar și a celor mai pretențioși.

Dacă vreți să aflați mai multe despre cum funcționează InfoStream pe Android sau iOS, nu ezitați să ne contactați.