Avantajele unui sistem de acces cu cartelă în camera de hotel

Postat pe Joi, 9 Noiembrie 2017

Sistemele de acces în camerele de hotel s-au schimbat foarte mult în ultimul deceniu. De la tradiționala cheie hotelurile moderne au adoptat sisteme de acces cu cartelă magentică pentru un plus de comoditate și siguranță pentru oaspete. Însă avantajele unui sistem de acces cu cartelă în camera de hotel sunt mult mai multe, atât pentru hotelier cât și pentru oaspete. Soluțiile Senso by Calirom de sistem acces și control pentru hotel vin cu mult mai multe facilități față de un sistem acces de bază, iar acestea sunt avantajele pe care le aduc:

1. Sistem acces online prin internet

Un sistem de acces online oferă un plus de control pentru hotelier sau administratorul hotelului. Asta datorită faptului că un sistem online de acces cu cartelă utilizează conexiunea la internet pentru deschiderea și închiderea camerei, atât prin utilizarea directă a cartelei magnetice, cât și de la biroul recepție. Un plus de control pentru hotelier înseamnă costuri reduse cu energia, dar și o mai mare rapiditate și operabilitate. Altfel spus, o administrare mai eficientă a hotelului.

2. Confort pentru client

Sistemul de control acces cu card magnetic pentru camerele de hotel este cea mai elegantă modalitate de acces în cameră. Acest lucru vine cu o mulțime de avantaje pentru oaspetele hotelului. Unu la mână, vorbim despre un nivel crescut de confort și comoditate care este unul dintre cele mai importante avantaje competitive a unui hotel. Mai apoi vorbim despre un plus de control și pentru oaspete, nu doar pentru hotelier. Datorită sistemului online de acces Calirom, oaspetele poate să intre în camera de hotel doar folosind telefonul mobil. Cât de simplu și elegant! Toate acestea împreună vin să creeze o experiență hotelieră premium.

3. Economie la energie

Iar mai apoi vorbim despre reducerea costurilor cu energia, un alt aspect foarte important pentru hotelier. Soluțiile Senso by Calirom vă oferă, pe lângă sistemul de acces cu cartelă în camera de hotel și modulul economizator. Acest sistem inovator face ca, odată ce oaspetele părăsește camera, curentul să fie decuplat, urmând să fie recuplat odată de oaspetele introduce cartela în socketul economizator din cameră. Pentru hotel reducerea costurilor cu energia este una dintre cele mai mari provocări, iar cu sistemul de acces în cameră cu economizator de la Calirom, acest lucru este acum posibil. Elegant și modern.

4. Securitate pentru client

În altă ordine de idei, un sistem de acces online în camera de hotel cu card este cea mai securizată modalitate de acces hotelier. Cu ajutorul cardului magnetic, oaspetele este asigurat că nimeni nu are acces în camera sa, folosind un alt card, toate bunurile sale fiind în siguranță. Securitatea pe care o oferiți oaspetelui dumneavoastră se reflectă în securitatea și siguranța hotelului, iar acesta este unul dintre cele mai importante aspecte în alegerea unui hotel.

5. Eleganță și rafinament

Pe lângă tehnologie de ultimă oră, sistemele de acces online create de Calirom se pot personaliza cu brandul hotelului dumneavoastră. Mai mult de atât, ele pot avea mai multe finisaje, în funcție de preferințele clientului. Acestea se pot face atât sistemului de acces de la intrare în cameră, cardului de acces cât și economizatorului montat în cameră. Totul pentru a reflecta calitate, rafinament și atenție la detalii.

Acestea sunt cele mai importante avantaje ale unui sistem de acces cu cartelă în camera de hotel, însă ele sunt mult mai multe. Odată ce veți adopta un sistem securizat de acces online Calirom veți descoperi mult mai multe avantaje și facilități în upgrade-ul pe care l-ați făcut.