Calirom la Building Innovation Forum 2017

Postat pe Marți, 3 Octombrie 2017

Calirom at Building Innovation Forum 2017 BulgariaNe întoarcem cu vești bune de peste granițe, unde am participat la cel mai prestigios forum de dezbateri pe teme de inovații în domeniul construcțiilor. Vorbim despre Building Innovation Forum 2017, care a avut loc vinerea trecută, 27 septembrie în Sofia, Bulgaria.

Dezbaterea care este intitulată pe larg Building Innovation Forum: Sports facilities, Schools, hospitals, retail buildings, hotels, a făcut parte dintr-o serie de 4 dezbateri anuale organizate de acest forum al profesioniștilor din Bulgaria dar și de peste hotare.

Aceasta a fost a patra discuție din acest an marca Building Innovation Forum 2017, care a avut ca teme majore de discuții inovațiile din domeniul clădirilor destinate activităților sportive, școli, spitale, clădiri retail și hoteluri. Nume importante din domeniu, profesioniști și dezvoltatori  implicați în proiecte de investiții de mari dimensiuni din acest sector au împărtășit tendințele din domeniu. Cei mai mari arhitecti din domeniu, CEOs, directori de inovații, dezvoltatori imobiliari dar și mulți alți au fost prezenți la acest forum pentru a împărtăși tendințe dar și pentru a afla predicții din domeniu.

Noi am fost prezenți prin partenerii noștri Novatel, care ne-au reprezentat prin Velin Lechev, BDM-ul Novatel și Calirom în Bulgaria. Velin ne-a făcut onoarea de a lua cuvântul de a ne prezenta produsele și soluțiile în secțiunea sisteme și soluții pentru clădiri hoteliere moderne. Am fost plăcut surprinși să vedem deschiderea publicului bulgar pentru soluțiile noastre inovative, îndeosebi pentru aplicația InfoStream concepută de noi cât și pentru soluția Senso Recovery Cloud pentru back-up în cloud a datelor din sistemul soft Calirom.

A fost o reală provocare pentru să fim prezenți și mai ales prezentați la Building Innovation Forum 2017. Noi credem că aceasta a fost încă o treaptă pentru noi în direcția în care dorim să ne dezvoltăm, adică o prezență mai consistentă pe piața din Bulgaria și din regiune. Vă lăsăm cu câteva imagini de la Building Innovation Forum 2017, unde ne bucurăm și ne mândrim că am luat și noi parte.