Ce am făcut în ultima vreme

Postat pe Joi, 7 Septembrie 2017

calirom hotel solutions peninsula boutique hotel constantaVara lui 2017 a trecut, însă în tot acest timp echipa Calirom nu a stat degeaba, din contră. Am avut foarte multe întâlniri, negocieri, am semnat contracte noi și am finalizat implementarea soluțiilor noastre atât la hoteluri din țară cât și din afară. Așadar, se poate spune că a fost o vară aglomerată pentru noi, în care am urmărit să ne extindem pe piețele din jurul țării. Lucru pe care l-am și făcut, atât în ceea ce privește consolidarea parteneriatelor pe care le avem deja, cât și prospectarea de noi clienți și implementarea soluțiilor marca Senso by Calirom.

Dintre cele mai recente realizări vrem să menționăm câteva hoteluri și unități de cazare de excepție, atât din țară cât și de peste hotare. Pentru început, vrem să precizăm că vara lui 2017 ne-a găsit pe litoralul Mării Negre, unde am implementat sistemele Senso by Calirom în unități de cazare de lux din Constanța, Mamaia și Mangalia.

În primul rând, vorbim despre Peninsula Hotel Boutique din Constanța, un hotel situat în inima centrului vechi al orașului, la kilometrul 0 al orașului, într-o locație în care urbanul se îmbină cu aromele de altă dată ale orașului de la malul Mării Negre. Peninsula Hotel Boutique vă pune la dispoziție 22 de camere dotate la cele mai înalte standarde cu soluțiile Calirom, pentru a vă crea o experiență peste așteptări.

Tot în Constanța am implementat sisteme noastre Senso la MAVA Apartamente, un proiect rezidențial cu spații de locuit în regim hotelier de închiriat pe termen scurt sau lung. Apartamentele MAVA sunt la standarde hoteliere, cu un design de lux și foarte aproape de plajă.  

Un alt proiect finalizat cu implementarea soluțiilor Senso by Calirom este binecunoscutul Hotel Scandinavia din Mamaia, un hotel de renume de 5 stele situat pe plajă. Mai la sud, în stațiunea Mangalia, am dotat cu sistemele noastre Hotelul Mera Brise. Situat pe faleza din Mangalia, Hotelul Mera Brise oferă 49 de camere de cazare, toate dotate la cele mai înalte standarde, dar și cu un design modern și aerisit plus o plajă privată pentru oaspeții săi.

Nu în ultimul rând, am finalizat implementarea soluțiilor hoteliere Senso by Calirom pentru hotelul Double Tree by Hilton Ploiești. Cu o capacitate de 230 de camere, trebuie să recunoaștem că munca a fost colosală, însă și roadele pe măsura ei.

O altă realizare Calirom din ultima vreme, de data asta pe plan extern, este implementarea soluțiilor hoteliere Senso by Calirom în hotelul Park Hotel Asarel din Panagyurishte, Bulgaria. Hotelul este situat la 90 de km de capitala Sofia și 80 de km de Plovdiv, într-o locație naturală deosebită, ideală pentru o vacanță de familie. Dotarea celor 80 de camere ale hotelului a reprezentat un proiect colosal, pe care l-am realizat împreună cu partenerii noștri din Bulgaria, Novatel.

În afară de soluțiile Senso by Calirom implementate în hoteluri de lux din România și din afară, o altă veste bună este finalizarea Senso Light, soluție care vine în completarea sistemului RMS promovat până acum de noi. Mai mult, aplicația InfoStream acum este disponibilă atât pentru Android cât și pentru iOS.

Acestea sunt proiectele mari la care am lucrat în ultima perioadă, de care suntem foarte mândri. Vom reveni cu noutăți pe măsură ce vom avea vești bune de împărtășit cu voi. Pentru orice fel de întrebări nu ezitați să ne contactați.

Sursa foto: Pensinsula Boutique Hotel (Facebook)