Cea mai recentă realizare Calirom – Theodora Golf Club

Postat pe Miercuri, 18 Octombrie 2017

calirom systems la theodora golf cluj albaCu siguranță una dintre cele mai mari inaugurări ale anului din domeniul horeca și divertisment, Theodora Golf Club este unul dintre cei mai importanți clienți ai noștri din 2017. Cel mai mare și modern complex de golf de pe teritoriul țării, Theodora Golf Club a însemnat o investiție în valoare totală de peste 15 milioane de euro pentru președintele Transavia, Ioan Popa. Inaugurarea a avut loc cu mare fast sâmbătă, 14 octombrie la Teleac, lângă Alba-Iulia iar la aceasta a luat parte primul om din stat, președintele Klaus Iohannis, care a răspuns invitației de tăiere a panglicii.

Este de înțeles faptul că inaugurarea Theodora Golf Club a fost la cotele cele mai înalte iar președintele și-a motivat participarea prin prisma a două puncte de vedere. Și anume valoarea colosală și unicitatea investiției  dar și datorită pionieratului pe care a adus-o pe piața autohtonă în ce privește golful ca sport. Klaus Iohannis a declarat: „Prin această facilitate, România realmente ajunge pe harta golfului mondial”. Însă Theodora Golf Club din Teleac, Alba nu este doar cel mai mare teren de golf din România, ci un real complex sportiv, de agrement și relaxare datorită celorlalte facilități pe care le pune la dispoziția oaspeților.

Vorbim despre un restaurant cu o capacitate de pana la 180 de locuri în interior și 90 de locuri pe terasele exterioare deschis zilnic, dar și de săli de conferințe private și zona de piscină cu plajă privată. Dar nu în ultimul rând, despre cele 16 vile de 4 și 5 stele pentru cazarea oaspeților, cu o capacitate totală de 78 de camere. Vilele Theodora Golf Club au fost special gândite să ofere oaspeților pasionați de golf și nu numai, un spațiu ideal de relaxare și odihnă, într-o oază de naturalețe și liniște. Fiecare dintre vile poartă un nume de floare, care poate fi identificată în ambianța florală care le delimitează și le distinge una față de alta.

Toate vilele Theodora Golf Club au fost dotate cu sistemele Calirom pentru a le oferi oaspeților un confort sporit și un plus de control. Ne mândrim cu această realizare extraordinară și vă invităm și pe dumneavoastră la Theodora Golf Club pentru o partidă de golf și, de ce nu, să vă bucurați de o experiență hotelieră de top, într-una dintre vilele resortului.       

theodora golf clubtheodora golf club alba inauguraretheodora golf clubtheodora golf club ville

Sursa foto: Theodora Golf Club și Youtube