Cele mai importante realizări ale noastre din 2017

Postat pe Miercuri, 24 Ianuarie 2018

Uitându-ne retrospectiv, putem spune că anul 2017 a fost un an plin de evenimente plăcute, parteneriate de success și implementări reușite. Așadar, ne-am gândit să împărtășim cu voi cele mai importante realizări ale noastre din anul ce a trecut, împreună cu câteva gânduri pentru 2018. Cum vă spuneam, în 2017 au fost multe implementări ale sistemelor noastre în proiecte mari și foarte mari, atât la nivel național cât și în afara țării. Vom enumera aici doar cele mai grandioase implementări, pentru care am muncit mult, însă roadele muncii s-au văzut și se văd.

Anul trecut am avut multe implementări și în zona de sud a țării, unde ne bucurăm că am cunoscut profesioniști adevărați care doresc să ducă lucrurile la un alt nivel. Vorbim despre hoteluri și unități de cazare de 4 și 5 stele în mare parte.

Printre clienții noștri mari din 2017 vrem să menționăm Concorde Old Bucharest Hotel **** și Ganzo Boutique Hotel ****, ambele din București. Cu un design modern, însă situat într-o clădire încărcată de istorie, Hotel Concorde este un hotel unic, cu un farmec aparte. Iată și cum funcționează sistemul room access Calirom la Concorde Old Bucharest Hotel:

Ganzo, un boutique hotel situat în imediata apropiere a centrului vechi bucureștean, care surprinde prin designul care îmbină modernul cu opulența trecutului. Tot printre clienții noștri din 2017 trebuie să menționăm Hotel Monopoly *** Otopeni și Hotel Ski&Sky**** Predeal, două proiecte în care ne-am implicat și am reușit să le ducem la bun sfârșit.

De asemenea, ne bucurăm să menționăm printre clienții noștri din 2017 Double tree by Hilton**** Ploiești, Grand Hotel Sofianu**** Râmnicu Valcea și Hotel Olănești**** Băile Olănești și Hotel Craiovița**** Craiova. Aflat într-o clădire istorică absolut superbă, Grand Hotel Sofianu este situat în imediata apropiere a Parcului Zăvoi și a Casei Memoriale Anton Pann.

Anul trecut am petrecut și destul de mult timp pe litoral, nu pentru relaxare ci pentru o serie de implementări de succes. Vorbim despre două locații superbe din Constanța, Peninsula Boutique Hotel**** și Mava Hotel Apartamente****. Cu un design eclectic dar în același timp modern, Peninsula Boutique Hotel este situat într-o clădire istorică în punctul 0 al orașului Constanța. Iată și câteva imagini cu sistemele Calirom montate la unul dintre cele mai noi hoteluri constănțele, Peninsula Boutique Hotel:

 

(sursa foto Facebook)

Mava Apartamente, pe de altă parte surprinde cu apartamente cu un design ultra minimalist, special gândite pentru tineri și familii. Sistemele Calirom și-au făcut simțită prezența și în stațiunea Mamaia în 2017. Aici am dotat două hoteluri importante și anume Hotel Club Scandinavia***** și Hotel Ramada Mamaia****. Iată și câteva imagini de pe pagina de Facebook a Hotel Club Scandinavia:

(sursa foto Facebook)

În Mangalia am continuat un parteneriat de succes cu bunii noștri clienți Mera Resort, care au inaugurta un nou hotel de 4 stele, Mera Brise**** situat la doar 50 de metri de plajă.  

Revenind pe meleagurile noastre, trebuie să menționăm că și acasă am avut multe proiecte majore anul ce a trecut. Pe aceaste căi, am legat relații foarte bune cu clienții noștri cărora le mulțumim pentru încrederea acordată. Așadar, am implementat sistemele smart Calirom la noul Hotel Briliant**** din Cluj-Napoca, dar și pentru TCI Social Club **** Cluj-Napoca, care este un hotel cu un spa impresionant. Hotel Briliant, pe de altă parte, este un hotel cu finisaje de lux care impresionează atât prin design cât și prin dotări. Mai jos puteți vedea câteva imagini cu sistemul room access Calirom personalizat pentru Hotel Briliant.

(sursa foto HotelBriliant.ro)

Un alt client de seamă despre care am scris într-un blog post din 2017 este Platinia Luxury Suits***** din inima orașului Cluj-Napoca. Platinia este un concept de lux, cu apartamente dotate la cele mai înalte standarde existente, cu un design ultra-modern minimalist. Iată și sistemul Calirom suprins în câteva imagini de pe pagina de Facebook Platinia Luxury Suits:

(sursa foto Facebook)

Tot pe meleaguri transilvănene, ne mândrim să menționăm Hotel Baril **** Hațeg printre clienții noștri din anul ce a trecut. În pozele de mai jos veți observa și sistemul nostru room access instalat la Hotel Baril.

(sursa foto Booking.com)

Unul dintre clienții majori din 2017 este, cu siguranță, Theodora Golf Club**** Teleac, Jud. Alba. La grandioasa inaugurare celui mai mare complex de golf, leisure, restaurant și cazare din țară a participat însuși președintele Klaus Iohannis, după cum am menționat într-un blog post anterior. Theodora Golf Club **** este cel mai mare și modern golf club din România dar și cel mai lung din Europa la ora actuală. Așadar, a fost o onoare pentru noi să contribuim la un așa proiect impresionant.

După cum vă spuneam, unul dintre obiectivele noastre majore este să ne extindem aria de acoperire în țările învecinate. În acest sens, anul 2017 adus cu el primele realizări notabile de peste hotare pentru noi. Ne referim la Park Hotel Asarel**** din Panagyurishte, Bulgaria și mai recentul proiect Hotel Marinela***** din Sofia, Bulgaria.  Despre Park Hotel Asarel**** Panagyurishte vă vorbeam într-un blog anterior, așadar vă lăsăm doar cu câteva imagini, în care sunt surprinse și sistemele noastre.

(sursa foto Facebook)

Ne mândrim cu implementarea sistemului Calirom pentru unul dintre cele mai de seamă hoteluri din Sofia, Bulgaria: Hotel Marinela*****. Acest hotel de 5 stele a fost proiectat de faimosul arhitect japonez Kisho Kurokawa și dispune de nu mai puțin de 442 de camere. În 2016 Hotel Marinela a câștigat titlul Luxury Business Hotel iar în 2017 s-a întors cu trei premii naționale de la Luxury Hotel Awards și anume Luxury Business Hotel, Luxury Hotel and Conference Center dar și Luxury Brand 2017.  

Este de înțeles anvergura proiectului și ce a însemnat pentru noi această reușită extraordinară. Dat fiind faptul că dispune de cel mai mare complex de săli de conferință din capitala Sofia, în martie 2018 Hotel Marinela va găzdui Conferința Anuală Europeană TCI, un eveniment major despre programe de tip cluster și competitivitate dedicat agenților și departamentelor guvernamentale, instituțiilor academice dar și companiilor din spațiul privat. Știri despre lucrările majore de renovare ale Hotelului Marinela au apărut și la posturile TV naționale din Bulgaria, după cum puteți vedea în clipul de mai jos. La secunda 36 a clipului se poate vedea cititorul Calirom de access în cameră.

Pe această cale dorim să le mulțumim încă o dată clienților și partenerilor noștri din 2017 pentru că au avut încredere în noi și în sistemele noastre. Vă spunem cu sinceritate, noi suntem foarte mulțumiți de realizările și reușitele Calirom de anul trecut.

Am pășit în 2018 cu mult avânt și încredere că vom reuși să ducem visul nostru mult mai departe. Și anume să oferim sisteme hoteliere smart de primă clasă cât mai multor hotelieri interesați de progres și evoluție. Anul acesta sperăm să cunoaștem mult mai mulți manageri de hoteluri care își doresc același lucru ca și noi. Adică să ridice standardele de performanță în afacerea pe care o conduc prin inovații tehnologice de top. Vă mulțumim pentru votul de încredere și vă dorim un an 2018 excelent pe toate planurile!

Echipa Calirom