Cele mai recente realizări Calirom din 2018

Postat pe Vineri, 16 Noiembrie 2018

Anul 2018 se apropie de sfârșit iar noi ne bucurăm că am reușit să ducem mai departe misiunea noastră. Și anume de a oferi soluții hoteliere premium. Odată cu asta, am cunoscut oameni foarte faini din industria hotelieră, care doresc la rândul lor să facă lucrurile bine. Pe această cale, am vrea să vă vorbim pe scurt despre câteva dintre realizările noastre din ultimul timp.

Dintre proiectele Calirom de succes din ultima vreme, menționăm implementarea soluției noastre Senso SMART în complexul Aqua Paradise Resort din Nessebar, Bulgaria. Aqua Paradise Resort este un hotel exclusivist de 4 stele cu o capacitate de 480 de camere situat într-una dintre cele mai frumoase stațiuni de la malul Mării Negre de pe țărmul bulgăresc. În plus Aqua Paradise Resort**** este renumit pentru cel mai mare aqua park din Bulgaria. Am avut o colaborare excelentă cu ei și le mulțumim pe această cale.

aqua paradise nessebar bulgaria

Sursa foto: Pagina Facebook Aqua Paradise Resort 

Revenind în țară pe litoralul nostru, un alt proiect finalizat cu succes pe care merită să-l menționăm este Mera Onix**** din stațiunea Cap Aurora. Cu 350 de spații de cazare, Mera Onix este rezultatul modernizării cu succes a fostelor hoteluri Onix și Safir, într-un complex modern cu servicii all inclusive.

Printre proiectele recent finalizate pe care vrem să le menționăm este implementarea solutiei premium CALIROM - Senso Touch în Hotelul Tresor Le Palais***** din Timișoara. Cu siguranță unul dintre cele mai frumoase hoteluri nu doar din Timișoara dar și din țară, Tresor Le Palais a ales soluțiile cele mai moderne ale noastre, pe care le puteți vedea în imaginile de mai jos.

Tresor Le Palais Timisoara - Senso Touch Calirom

senso touch calirom 2018

calirom 2018 solutii hoteliere

Sursa foto: Pagina Facebook Tresor Le Palais 

Cel mai recent inaugurat hotel din București, ibis Styles Bucharest Erbas se numără și el printre clienții noștri de anul acesta. ibis Styles Bucharest Erbas reprezintă debutul lanțului hotelier ibis Styles în capitală iar noi ne bucurăm că am fost aleși pentru a implementa sistemul Room Management pentru cele 90 de camere ale sale.

Dintre proiectele la care lucrăm în prezent, suntem in curs de implementare a sistemului Senso Touch pentru viitorul Hotelul Ramada Râmnicu Vâlcea. Hotelul de 4 stele plus va fi inaugurat anul acesta și are o capacitate totală de 110 camere. Din nou, ne bucurăm că am putut satisface nevoile tehnologice pentru Ramada Râmnicu Vâlcea și le dorim mult succes.

Pe lângă implementările finalizate și cele în curs, în 2018 am reușit să facem pași importanți în promovarea soluțiilor noastre peste graniță. Unul dintre parteneriatele strategice încheiate anul acesta de noi este cu Omikron din Ungaria. Omikron sunt integratori de soluții pentru hoteluri, iar în urma parteneriatului au creat o divizie Calirom în Ungaria, pentru promovarea soluțiilor noastre. Le mulțumim pentru încredere și sperăm ca acest parteneriat să fie de bun augur pentru ambele părți.

Acestea sunt câteva dintre realizările noastre din vara și toamna lui 2018 pe care ne bucurăm să le putem împărtăși aici cu voi. Despre alte proiecte, noutăți și evenimente vă vom spune mai multe într-un blog viitor.