Noile tehnologii schimbă industria imobiliară. CALIROM, partener oficial al Targului Imobiliar Brasov.

Postat pe Vineri, 15 Martie 2019

CALIROM incepe seria de evenimente din anul 2019 ca Partener Oficial la Targul Imobiliar Brasov. Aflat acum la a 16-a editie, reuneste sub acelasi acoperis, timp de 4 zile, pe perioada 14-17 martie,  principalii dezvoltatori imobiliari din zona Brasov, agentii imobiliare, firme de amenajari si constructii, banci si publicatii de specialitate. De fiecare data, expozantii vin in intampinarea brasovenilor cu cele mai bune oferte de case, apartamente, garsoniere, terenuri, dar si cele mai in voga solutii de amenajare interioara ale caror decoruri unice sunt inspirate din ultimele trenduri la nivel global.

Pentru mulți clienți, participarea la un târg imobiliar este primul contact cu piața, primul pas făcut către achiziția unei locuințe. Pentru expozanți, însă, un astfel de eveniment reprezintă o altfel de oportunitate – pe de o parte, acesta se întâlnește cu un posibil client final, dar pe de alta, poate stabili un parteneriat. 

Ritmul inovării în industria imobiliara avanseaza rapid, schimbând piața și confruntându-i pe toți jucătorii cu noi provocări. Digitalizarea sectorului imobiliar se referă la toate domeniile, de la imobiliare și managementul construcțiilor, pana la companii de investitii, banci si companii de tehnologie. Această schimbare oferă șanse atractive, dar necesită și soluții tehnologice productive. 

Inca de la inceputuri, CLIROM s-a pozitionat ca fiind afacere orientata spre tehnologie si performanta. Pe parcursul celor 14 ani s-a transformat intr-o marca nationala si internationala care ofera clientilor sai trei atribute esentiale: performanta, inovatie si calitate. Astazi, CALIROM este furnizor national si international de solutii de acces si control pentru industria hoteliera, si este caracterizat de solutii fiabile, usor de utilizat si angajamentul permanent fata de inovatie si imbunatatirea continua a produselor sale. Cu 2.000.000 de utilizatori anual, solutia Sensoo ( by CALIROM) este implementata in prezent in peste 150 de hoteluri de 4* si 5*, deservind un total de 10.000 de camere.

Sistemul SENSOO e un pachet complex de soluții inovatoare, care satisfac cele mai exigente cerințe ale managerilor de hoteluri, fie ca e vorba de optimizarea resurselor sau confortul clienților. Este special construit în jurul celor mai importante aspecte de funcționalitate ale sistemelor necesare într-o cameră de hotel: control acces cameră, funcții electrice diferențiate, setări de încălzire eficiente.

Participarea CALIROM in calitate de Partener Oficial la Targul Imobiliar Brasov face parte din straregia de dezvoltare a companiei piata imobiliara locala. Va asteptam sa ne vizitati la standul CALIROM in perioada 14-17 martie, si sa aflati cele mai noi trenduri in tehnologie din industria hoteliera, imobiliara si nu numai.

 

Calin Istrate

Founder and CEO CALIROM