Platinia Luxury Suits, echipat cu sistemele Senso by Calirom

Postat pe Vineri, 17 Noiembrie 2017

Unul dintre cele mai noi și de amploare proiecte ale noastre, Platinia Luxury Suits este cel mai nou hotel de 5 stele din Cluj-Napoca. Aflat în incinta Platinia de pe Calea Mănăștur nr. 2-6, Platinia Luxury Suits va fi un hotel destinat călătoriilor de lux, după cum se autointitulează. Și mai mult de atât, locul perfect pentru a petrece o noapte în inima Transilvaniei, sau, de ce nu, mai multe nopți.

Nedeschis încă publicului larg, Platinia Luxury Suites Hotel va avea la dispoziția oaspețuilor 121 de camere cu cele mai moderne dotări și finisaje de lux. Acestea sunt dispuse pe 11 etaje și includ un penthouse cu o terasă panoramică la ultimul etaj, două apartamente prezidențiale dar și 3 săli cu dotări complete pentru conferințe și evenimente.

Platinia Luxury Suits Hotel cluj calirom

Platinia Luxury Suits Hotel calirom solutions

Platinia Luxury Suits Hotel cluj calirom

platinia luxury suites calirom solutions senso

lobby platinia luxury suits hotel cluj calirom

Complexului Platinia a fost finalizat în 2016, și acesta include pe lângă hotelul de 5 stele, o zonă rezidențială dar și galeria comercială Platinia Shopping Center. Mai mult de atât, acesta se află într-o zonă semi-centrală a orașului Cluj-Napoca, aproape de punctele importante din oraș.

Pentru cele 121 de camere ale celui mai nou hotel de 5 stele din Cluj am furnizat soluția completă Senso by Calirom. Până în momentul de față am reușit să echipăm 60 din cele 121 de camere, urmând să finalizăm toate camerele în cel mai scurt timp. Pentru Platinia Luxury Suites Hotel am regândit soluția de online access pentru a o integra în design-ul hotelului, mai precis în panourile de la intrarea în camere. Accesul în camerele Platinia Luxury Suits se face cât se poate de ușor cu ajutorul sistemului Senso by Calirom.

Avem și câteva imagini cu soluțiile și echipamentele noastre pe care le-am furnizat pentru Platinia Luxury Suits.

senso by calirom la platinia luxury suits cluj

calirom room access system platinia cluj

Le mulțumim celor de la Platinia Luxury Suits Hotel pentru încrederea acordată și le dorim mult succes!

Sursa foto: Facebook PlatiniaLuxurySuits