Senso Comfort IconSenso COMFORT

Funcții de bază control online cu un minimum de investiție

Senso Comfort este o soluție pentru control acces care vine complet integrată în sistemul de management al hotelului (PMS), eficientizând astfel coordonarea activităților din hotel. Puteți monitoriza în timp real ieșirile și intrările din camere, asta deoarece cardul de acces în cameră are integrat sistemnul de management al hotelului care este contectat online la cititorul de carduri. 

Senso Comfort este cea mai simplă soluție care permite accesul clienților hotelului dumneavoastră în cameră, cu ajutorul acestui card creat și validat la recepție. Cititorul de card RFID care corespunde cu camera va permite accesul în cameră; echipamentul vine instalat într-o doză de aparataj electric de 3 module într-un finisaj negru de plastic și lumini RGB. Alarma “Ușă deschisă” este vizibilă pe cititor dar și la biroul recepție al hotelului deoarece acestea sunt conectate online iar această funcție de bază este inclusă în preț. Ca extra opțiune, finisajul cititorului de carduri se poate personaliza.

Cere o evaluare pentru Senso COMFORT

Soluții atașabile

Vezi Detalii despre Senso Recovery Cloud Senso Recovery Cloud

Am dezvoltat o aplicație software de recuperare date care generează o copie de back-up în cloud a sistemului Calirom, permițând recuperarea datelor și repornirea sistemului în condiții de siguranță. Asta înseamnă că nu vor exista momente în care sistemul Calirom să nu fie operabil, și mai mult de atât, clienții hotelului nu vor fi deranjați.

Vezi Detalii despre Senso Recovery Cloud

Vezi Detalii despre Senso Reports Senso Reports

Rapoartele noastre personalizate trimise regulat vă permit monitorizarea personalului, oferindu-vă o imagine de ansamblu rapidă cu privire la activitățile acestora în cadrul hotelului dumneavoastră. Pentru a vă aduce un plus de ajutor în optimizarea operațiunilor, soluția noastră vă pune la dispoziție rapoarte cu privire la funcționalitatea echipamentelor și situația din camere (acces, ocupare, prezență, aer condiționat).

Vezi Detalii despre Senso Reports