Senso Smart Plus IconSenso SMART PLUS

Eficiență și confort sporit

Un mare pas înainte în gama noastră de soluții premium îl reprezintă Senso Smart Plus. Acestui sistem i-am adăugat funcții în plus, tocmai pentru a vă oferi un control și o eficiență energetică sporită, contribuind totodată semnificativ la confortul, satisfacția și experiența per ansamblu a clientului în hotelul dumneavoastră. 

Pornind de la soluția Senso SMART, Senso SMART PLUS are în plus:

  • Room unit montat în doza de aparataj de 3 module standard în tabloul electric
  • Funcția termostat cu control online de la recepție, capabil să gestioneze 2 scenarii termice prestabilite
  • Funcții suplimentare: semnalizare alarmă baie, inundație, geam deschis
  • Software suplimentar: modul control temperatură

Prin funcția room unit, Senso Smart Plus creează noi posibilități și un plus de confort clienților, care au opțiunea să modifice temperatura și ventilația din cameră de la panoul cu touch screen incorporat. Valorile afișate pe display indică temperatura actuală din cameră, temperatura dorită, viteza sistemului de ventilație, alerta “fereastră deschisă” (care oprește automat ventilația și înștiințează biroul recepție în același timp). 

Alte mesaje care se pot afișa pe display sunt “Curățenie cameră”, “Nu deranjați!” și  “Alarmă”, care apar atât pe suportul și cititorul de card, cât și la biroul recepție. 

Camera poate fi controlată de pe smartphone, prin aplicația Senso Touch dar și de la recepție. Cu ajutorul aplicației puteți ajusta temperatura din cameră dar și să activați 5 scenarii termice prestabilite: cameră disponibilă, check-in cameră, cameră ocupată, cameră liberă, cameră în stand-by.

Cere o evaluare pentru Senso SMART PLUS

Soluții atașabile

Vezi Detalii despre Senso Light Senso Light

Senso Light înseamnă comoditate și un plus de confort aduse clientului, dar totodată un control sporit de la biroul de recepție. Prin apăsarea unui singur buton, clientul poate să managerieze  corpurile de iluminat grupate din cameră și să stingă în același timp un grup întreg de lumini (baie, hol, cameră, lumină de noptieră).

Vezi Detalii despre Senso Light

Vezi Detalii despre Senso Recovery Cloud Senso Recovery Cloud

Am dezvoltat o aplicație software de recuperare date care generează o copie de back-up în cloud a sistemului Calirom, permițând recuperarea datelor și repornirea sistemului în condiții de siguranță. Asta înseamnă că nu vor exista momente în care sistemul Calirom să nu fie operabil, și mai mult de atât, clienții hotelului nu vor fi deranjați.

Vezi Detalii despre Senso Recovery Cloud

Vezi Detalii despre Senso Reports Senso Reports

Rapoartele noastre personalizate trimise regulat vă permit monitorizarea personalului, oferindu-vă o imagine de ansamblu rapidă cu privire la activitățile acestora în cadrul hotelului dumneavoastră. Pentru a vă aduce un plus de ajutor în optimizarea operațiunilor, soluția noastră vă pune la dispoziție rapoarte cu privire la funcționalitatea echipamentelor și situația din camere (acces, ocupare, prezență, aer condiționat).

Vezi Detalii despre Senso Reports