Senso Smart Touch IconSenso SMART TOUCH

Pentru cele mai înalte standarde în design și tehnologie

Senso Smart Touch este soluția noastră premium de control acces în cameră, care vine să întâmpine până și cele mai înalte și sofisticate cerințe de design și tehnologie. Alegeți acest sistem pentru a crea o experiență de neuitat pentru clienții hotelului dumneavoastră.

Cu finisaje premium, Senso Smart Touch vă pune la dispoziție mai multe opțiuni și posibilități. Cu ajutorul acestuia puteți seta cele 32 lumini din spate dar și controla accesul în cameră cu ajutorul aplicației Senso Touch.

Suportul de card inclus, dotat și el cu 32 de lumini RGB disponibile, vine cu design personalizat cu butoane touch screen pentru “Nu deranjați” și “Room service”. Acesta permite oaspetelui să seteze luminile din cameră cu ajutorul comenzilor din aplicația Senso Touch.

În comparație cu soluțiile de bază din gama Senso Guest, Senso Smart Touch include sistemul de afișaj care se montează pe perete. Acesta are un ecran de 7 inchi, de unde clientul poate controla luminile, temperatura sau poate activa diferite scenarii termice prestabilite. Tot cu ajutorul acestuia, oaspetele să se conecteze la stații radio online sau la aplicația noastră Info Stream.

Față de celelalte soluții din gama Senso Guest, sistemul Senso SMART TOUCH are în plus:

  • Echipament software și pentru birou recepție
  • Sistem server Calirom
  • Codificator card
  • Software de management hotelier
  • Software de control temperatură
  • Senso Touch
  • Server SMS (pentru acces cu telefonul mobil)
  • Software integrat PMS
  • Carduri acces RFID

Cere o evaluare pentru Senso SMART TOUCH

Soluții atașabile

Vezi Detalii despre Senso Light Senso Light

Senso Light înseamnă comoditate și un plus de confort aduse clientului, dar totodată un control sporit de la biroul de recepție. Prin apăsarea unui singur buton, clientul poate să managerieze  corpurile de iluminat grupate din cameră și să stingă în același timp un grup întreg de lumini (baie, hol, cameră, lumină de noptieră).

Vezi Detalii despre Senso Light

Vezi Detalii despre Senso Recovery Cloud Senso Recovery Cloud

Am dezvoltat o aplicație software de recuperare date care generează o copie de back-up în cloud a sistemului Calirom, permițând recuperarea datelor și repornirea sistemului în condiții de siguranță. Asta înseamnă că nu vor exista momente în care sistemul Calirom să nu fie operabil, și mai mult de atât, clienții hotelului nu vor fi deranjați.

Vezi Detalii despre Senso Recovery Cloud

Vezi Detalii despre Senso Reports Senso Reports

Rapoartele noastre personalizate trimise regulat vă permit monitorizarea personalului, oferindu-vă o imagine de ansamblu rapidă cu privire la activitățile acestora în cadrul hotelului dumneavoastră. Pentru a vă aduce un plus de ajutor în optimizarea operațiunilor, soluția noastră vă pune la dispoziție rapoarte cu privire la funcționalitatea echipamentelor și situația din camere (acces, ocupare, prezență, aer condiționat).

Vezi Detalii despre Senso Reports

Vezi Detalii despre Senso Touch Senso Touch

Inovația Calirom pentru piața hotelieră din România, Senso Touch este o aplicație care poate fi descărcată de către clientul hotelului direct pe telefon sau tabletă după check-in. Prin această aplicație, îi oferiți clientului o soluție premium, extrem de utilă și 100% personalizabilă, pentru o experiență hotelieră de excepție.

Vezi Detalii despre Senso Touch