Senso Spa IconSenso SPA

Ce este Senso SPA?

Parte din gama de produse Senso Master (dedicată spațiilor comune dintr-un hotel), Senso SPA rezolvă facil nevoia de control acces în zonele de SPA din hotel (uși, turnichete sau bariere), aducând un plus de tehnologie și un upgrade de design în același timp. Acesta include:

  • un cititor de carduri(componentă hardware)
  • încuietori speciale pentru dulăpioarele din vestiar(componentă hardware)
  • program de operare(componentă software) conectat la sistemul Calirom, pentru mai multă ușurință în operarea de către personalul hotelului.

Cum funcționează:

Clientul hotelului poate intra în zona SPA în care are acces și deschide ușa de la dulăpiorul din vestiar cu ajutorul brățării speciale sau a cardului de acces în cameră. Simplu și rapid!

Avantaje:

  • softul de gestiune, care permite clientului să achiziționeze produse și servicii la punctele de vânzare din interiorul SPA-ului, doar cu ajutorul brățării, fără grija banilor cash. Consumația se achită la final, la ieșirea din SPA sau, în cazul oaspeților cazați în hotel, se adaugă la factura camerei de hotel.
  • Senso SPA este soluția ideală pentru hotelurile de pe litoral cu plaje proprii, pentru mai bună gestionare a accesului oaspeților pe anumite plaje sau chiar pentru rezervarea șezlongului direct în softul Calirom, sau împreună cu soluția noastră Info Stream.

 

Cere o evaluare pentru Senso SPA