Sensoo

Sensoo

Sensoo

Sensoo
Senso Control

Echivalentul soluției pentru săli de conferințe, aplicabil pentru toate spațiile publice din hotel, de la holuri, până la zona de recepție clienți, restaurante sau spa. Cu ajutorul Senso Control, puteți crea o experiență coerentă peste tot în hotel, oferindu-le clienților posibilitatea să se bucure de cele mai noi tehnologii hoteliere.

Detalii Senso Control
Senso Events

Prin Senso Events, Calirom a conceput o soluție dedicată, special creată pentru sălile de conferințe și evenimente din incinta hotelului, pentru a ajuta la o mai bună operate a acestora dar și pentru a îmbunătăți experiența clienților peste tot în hotel, făcând-o, astfel, mai plăcută.

Detalii Senso Events
Senso Hostess

Cea mai nouă soluție din gama de produse Senso Master (dedicată spațiilor comune dintr-un hotel), Senso Hostess a fost special creată cu scopul de a facilita accesul oaspetelui în restaurantul hotelului, pentru servirea mesei.

 

Detalii Senso Hostess
Senso Spa

Senso SPA este soluția completă de control acces SPA, creată de noi special pentru zonele SPA din cadrul hotelurilor dar și pentru locații independente, piscine sau plaje private.

Această nouă soluție de la Calirom vine în completarea sistemului nostru de acces în camere, putând fi controlată din același soft, foarte convenabil și ușor de gestionat din punct de vedere logistic.

Detalii Senso Spa