Clienții nostri

Aici găsiți câțiva dintre clienții noștri, care au ales să folosească sistemele noastre de control acces și room management hotelier.

Casa Vlăsia

Casa Vlăsia

Snagov, România

Un adevărat han de poveste al secolului nostru, Casa Vlăsia din Snagov este un splendid in, care îmbină perfect liniștea naturii cu mâncarea sănătoasă și cu relaxarea. Înconjurat de lacuri și păduri naturale, Casa Vlăsia este un adevărat colț de rai, iar noi suntem mândri că am putut contribui la confortul acestui hotel prin intermediul echipamentelor inteligente cititor acces, economizorului RFID și a microcentralei v1.


Grand Hotel Teleferic

Grand Hotel Teleferic

Poiana Brașov, România

Situat în inima stațiunii montane Poiana Brașov, Grand Hotel Teleferic este o adevărată legendă a turismului românesc din 1970 încoace. După 20 de ani în care a fost închis, porțile hotelului s-au redeschis în 2012, poftindu-ne într-o ambianță de lux și servicii de top. Pentru dotarea tehnică a Grand Hotel Teleferic, Calirom a furnizat senzorii pentru ușă, geam, senzorii de inundație și alarmă baie, precum și echipamentele cititor acces, economizator inteligent, termostat și microcentrală.


Hotel Armatti

Hotel Armatti

Brașov, România

Situat în centrul vechi al orașului Brașov, business Hotelul Armatti este locul ideal de cazare pentru cei ce doresc să exploreze la pas orașul de la poalele dealului Tâmpa. Pentru un plus de confort, Hotelul Armatti a optat pentru soluțiile noastre cititor acces, economizor inteligent, termostat și microcentrală dar și pentru senzorii de ușă și geam.


Hotel Cavaler

Hotel Cavaler

Sighișoara, România

Situat la poalele frumoasei cetăți medievale Sighișoara, Hotelul Calaver este locul preferat de turiștii care vizitează orașul. Cele 55 de camere de cazare ale Hotelului Cavaler au fost dotate cu senzorii noștri pentru ușă, geam, inundație și alarmă baie, dar și echipamentele Calirom cititor acces, economizator inteligent, termostat și microcentrală.


Hotel Coroana de Aur

Hotel Coroana de Aur

Bistrița, România

Ajuns faimos peste granițe după ce a fost menționat în binecunoscutul roman “Dracula” scris de Bram Stoker, Hotelul Coroana de Aur din Bistrița este o veritabilă emblemă a orașului. Cele 64 de camere ale hotelului au fost echipate cu senzorii Calirom pentru ușă și geam și dotate cu echipamentele cititor acces, economizator inteligent, termostat și microcentrală.


Hotel Epoque

Hotel Epoque

Bucuresti, Romania

Cotat hotelul #2 din București conform recenziilor de pe TripAdvisor, Hotelul Epoque este un boutique hotel prin excelență. Aflat într-o clădire istorică superbă, dar cu camere dotate cu cele mai noi tehnologi și un design modern, Hotel Epoque a optat pentru sistemele Calirom. Aici ne referim la senzorii de ușă dar și echipamentele cititor acces, economizorul RFID și microcentrala v1.


Hotel Kronwell

Hotel Kronwell

Brașov, România

Primul hotel business & lifestyle de 4 stele din Brașov a ales Calirom pentru dotarea camerelor sale cu senzorii inteligenți ușă deschisă, dar și cu echipamentele cititor acces, economizator inteligent și microcentrală. Este vorba despre Hotelul Kronwell, un hotel unic prin designul impecabil și locația excelentă din inima orașului Brașov.


Hotel Marshal Garden

Hotel Marshal Garden

București, România

Situat pe bulevardul Dorobanților din București, hotelul de 5 stele Marshal Garden oferă servicii hoteliere de lux în centrul capitalei. Hotel Marshal Garden a primit în 2015 certificatul de excelență din partea TripAdvisor pentru serviciile impecabile. Compania noastră a dotat cele 64 de camere ale hotelului cu cititoare acces și economizoare.


Hotel Mera Resort

Hotel Mera Resort

Venus, România

După ample lucrări de modernizare, Hotel Mera Resort din stațiunea Venus se bucură astăzi de titlul cel mai mare resort all inclusive din sudul litoralului românesc. Pentru dotarea tehnică a celor 206 camere ale sale, Hotel Mera Resort a ales senzorii pentru ușă și alarmă baie de la Calirom, dar și echipamentele noastre cititor acces și economizor inteligent.


Hotel Mercur

Hotel Mercur

Covasna, România

Situat în orașul Covasna, supranumit “staţiunea celor 1000 de izvoare de sănătate”, Hotelul Mercur Covasna este mai mult decât un hotel de 4 stele, și anume un centru spa și wellness situat într-o oază de aer curat de munte. Pentru Hotel Mercur Covasna am furnizat senzorii pentru geam, dar și sistemele noastre cititor acces, economizator inteligent, termostat și microcentrală.


Hotel Mercur Minerva

Hotel Mercur Minerva

Mamaia, România

Cu o capacitate de 300 de camere, complexul Hotel Mercur Minerva din stațiunea Mamaia are trei centre moderne de cazare, de 4 și 3 stele, la 50 de metri distanță de plajă. Hotel de la malul mării a fost dotat de compania noastră cu echipamentele cititor acces și economizor RFID pentru cele 300 de camere de cazare.


Hotel Metropolis

Hotel Metropolis

Bistrița, România

Primul și singurul hotel de 5 stele din orașul Bistrița, Hotelul Metropolis vă invită într-o ambianță plină de bun gust și rafinament. Pe lângă cele 60 de camere de cazare, hotelul vine în întâmpinarea clienților cu un spa de 5 stele și cu un restaurant de top. Echipamentele furnizate de Calirom pentru Hotelul Metropolis sunt cititoarele acces, economizoarele RFID și microcentrala v1.


Hotel Pleiada

Hotel Pleiada

Iași, România

Aflat la doar câteva minute distanță de centrul orașului Iași, Hotelul Pleiada este un luxos boutique hotel de 5 stele, cu un design care amintește de măiestria și opulența de altădată. Hotel Pleiada a implementat soluțiile Calirom pentru cele 57 de camere ale sale, și anume senzorii de ușă și geam, echipamentele cititor acces, economizor inteligent, termostat și microcentrala.


Hotel Privo

Hotel Privo

Târgu-Mureș, România

Distins cu premiul “Best Luxury Design Hotel”, la categoria “2015 WLHA Global” din cadrul premiilor World Luxury Hotel Awards, Hotelul Privo din Târgu Mureș este un hotel cu adevărat deosebit prin designul minimalist și servicii hoteliere de primă clasă. Pentru dotarea tehnică a camerelor sale, Calirom a furnizat senzorii pentru ușă dar și echipamentele cititor acces, economizor inteligent și microcentrală.


Hotel Ralitsa Superior

Hotel Ralitsa Superior

Albena, Bulgaria

Cu o impresionantă capacitate de cazare de 300 de camere, Hotelul Ralitsa este situat în frumoasa și liniștita stațiune Albena de pe coasta însorită a Mării Negre din Bulgaria. Hotel Ralitsa este un veritabil complex de cazare și divertisment de 4 stele de la țărmul mării, pentru care am furnizat echipamentele inteligente cititor acces și economizator.


Hotel Riviera

Hotel Riviera

Mamaia, România

Cu o capacitate de 229 de camere, Hotelul Riviera este cel mai înalt hotel din stațiunea Mamaia, oferind o panoramă splendidă asupra Mării Negre și a Lacului Siutghiol. Camerele Hotelul Riviera au fost dotate cu senzorii ușă deschisă dar și cu cititoare acces și economizoare RFID de către compania noastră.


Hotel Sun Garden

Hotel Sun Garden

Cluj-Napoca, România

Aflat în inima Ardealului, mai exact la ieșire din orașul Cluj-Napoca, Hotelul Sun Garden este un complex hotelier, cu spa de 4 stele și teren de golf, care oferă servicii ospitaliere, de relaxare și agrement de top. Pentru cele 10 camere noi de cazare ale Hotelului Sun Garden, am furnizat senzorii pentru ușă și geam, dar și soluțiile cititor acces, economizor inteligent, termostat și microcentrală.


Hotel Transilvania

Hotel Transilvania

Alba Iulia, România

Situat în capitala țării moților, orașul Alba-Iulia, Hotel Transilvania este un hotel de 4 stele cu un design minimalist și modern, care aduce o gură de aer proaspăt pe piața hotelieră din zonă. Cele 60 de camere de cazare au fost dotate cu senzorii noștri pentru ușă, geam și alarmă baie dar și cu echipamentele cititor acces, economizator inteligent, termostat și microcentrală.


New Hotel Egreta

New Hotel Egreta

Dunavățu de Jos, România

New Hotel Egreta este un melanj inedit de servicii de cazare de lux în sălbăticia naturală specifică Deltei Dunării, care îi dau hotelului o identitate unică. Pentru confortul sporit al clienților New Hotel Egreta, Calirom a furnizat senzorii de ușă dar și echipamentele cititor acces și economizor inteligent pentru cele 62 de camere ale sale.


Sky Center

Sky Center

Ploiești, Romania

Aflat în imediata apropiere a orașului Ploiești, conceptul exclusivist de 5 stele Sky Center vă întâmpină cu o paletă largă de servicii de lux, într-o ambianță unică și splendidă. Pentru dotarea celor 39 de camere de cazare ale sale, Calirom a furnizat senzorii pentru geam și ușă, precum și echipamentele inovatoare cititor acces, economizator inteligent, termostat și microcentrală.